• customers
  • customers
  • customers
  • customers

-Napa Pilih Kita-

  • Perusahaan Kita

    Pabrik kita dununge ing zona industri sanlizhuang kutha jimo, kita duwe klompok ngatur kelas ...


    LEBIH LANJUT
  • Pameran Kita

    Produk kita dipercaya banget dening pelanggan kanthi basis produk bermutu, rega sing cukup lan layanan sing sampurna.


    LEBIH LANJUT
  • Sertifikat

    QINGDAO ZHANHUA METAL PRODUCTS CO., LTD sukses ngrampungake audit sertifikasi ISO 9001: 2015 lengkap.


    LEBIH LANJUT
  • Aplikasi Produk

    Hardwares rigging kita kayata belenggu, turnbuckle, bolt mripat, pancing, scaffold, daya tarik, lapangan laut lan pertanian.


    LEBIH LANJUT
  • Tim Kita

    Perusahaan kita duwe tenaga teknis sing apik lan tim produksi, penjualan, lan manajemen sing apik.


    LEBIH LANJUT
  • Pasar Produksi

    Produk kita diekspor menyang USA, negara tengah tengah, negara Eropa lan Australia.

    LEBIH LANJUT
  • Maca liyane

    ZHANHUA minangka produsen aksesoris konkrit precastor sing misuwur ing China. Kita kuwat lan dikelola kanthi apik. Kita utamane nyipta manufaktur aksesoris beton precast, hardware rigging, suku cadang mobil. Aksesoris beton precast kalebu jangkar angkat, angkat kopling, bekas reses karet, soket angkat, jangkar ereksi, puteran angkat, puteran kothak konektor lan bagian magnet.

    Pabrik Qingdao Zhanhua dununge ing zona industri Sanlizhuang ing kutha Jimo, qingdao-266200. China, jarak 15 kilometer saka bandara internasional Qingdao, 70 kilometer saka plabuhan Qingdao, kita duwe klompok ngatur kelas dhuwur lan tenaga teknis sing trampil. Sing luwih penting, kita wis sukses ngrampungake audit sertifikasi ISO 9001: 2015 sing lengkap. Sistem manajemen mutu lan struktur organisasi wis diaudit dening lembaga sertifikasi ISO QMS International, sing fokus karo kualitas lan keamanan macem-macem industri, produk, proses lan sistem luwih saka 15 taun. Sugeng rawuh ing Grosir aksesoris beton precast saka kita. Kajaba iku, kita uga menehi garansi 1 taun. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.

    Aksesoris beton precast diekspor menyang Amerika Serikat, negara Timur Tengah, negara Eropa lan Australia. Dhasar bisnis kita dibangun kanthi layanan lan bakal dadi kekarepan utama Zhanhua. Mula, kita dipercaya banget dening pelanggan adhedhasar produk bermutu, rega sing cukup, lan layanan sing sampurna. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Zhanhua diajeni dadi anggota saka Asosiasi Prefabrikasi China!

  • Maca liyane

    ZHANHUA minangka pabrikan lan panyedhiya hardware rigging sing misuwur ing China. Kita kuwat lan dikelola kanthi apik. Kita utamane nyipta manufaktur aksesoris beton precast, hardware rigging, suku cadang mobil. Hardware Rigging kalebu turnbuckle, shackle, baut mripat, kait, klip tali kawat, Spring Snap Hook, lsp.

    Pabrik Qingdao Zhanhua dununge ing zona industri Sanlizhuang ing kutha Jimo, Qingdao-266200, China. Jarak 15 kilometer saka bandara internasional Qingdao, 70 kilometer saka plabuhan Qingdao. Kita duwe klompok ngatur kelas dhuwur lan tenaga teknis trampil. Sing luwih penting, kita wis sukses ngrampungake audit sertifikasi ISO 9001: 2015 sing lengkap. Sistem manajemen mutu lan struktur organisasi wis diaudit dening lembaga sertifikasi ISO QMS International, sing fokus karo kualitas lan keamanan macem-macem industri, produk, proses lan sistem luwih saka 15 taun. Sugeng rawuh ing hardware rigging grosir saka kita. Kajaba iku, kita uga menehi garansi 1 taun. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.

    Hardware Rigging diekspor menyang Amerika Serikat, negara Timur Tengah, negara Eropa, negara Asia Tenggara. Dhasar bisnis kita dibangun kanthi layanan lan bakal dadi kekarepan pertama Zhanhua. Mula, kita dipercaya banget dening pelanggan adhedhasar produk bermutu, rega sing cukup, lan layanan sing sampurna. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Zhanhua diajeni dadi anggota saka Asosiasi Prefabrikasi China!

  • Maca liyane

    ZHANHUA minangka produsen suku cadang mobil otomatis ing China. Kita kuwat lan dikelola kanthi apik. Kita utamane nyipta manufaktur aksesoris beton precast, hardware rigging, suku cadang mobil. Suku Catur otomatis kalebu suku cadhangan mobil palsu, bagean otomatis casting, bagean otomatis CNC, lsp.

    Pabrik Qingdao Zhanhua dununge ing zona industri Sanlizhuang ing kutha Jimo, Qingdao-266200, China. Jarak 15 kilometer saka bandara internasional Qingdao, 70 kilometer saka plabuhan Qingdao. Kita duwe klompok ngatur kelas dhuwur lan tenaga teknis trampil. Sing luwih penting, kita wis sukses ngrampungake audit sertifikasi ISO 9001: 2015 sing lengkap. Sistem manajemen mutu lan struktur organisasi wis diaudit dening lembaga sertifikasi ISO QMS International, sing fokus karo kualitas lan keamanan macem-macem industri, produk, proses lan sistem luwih saka 15 taun. Sugeng rawuh ing Grosir suku cadang mobil saka kita. Kajaba iku, kita uga menehi garansi 1 taun. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.

    Auto Parts diekspor menyang Amerika Serikat, negara Timur Tengah, negara Eropa lan Australia. Dhasar bisnis kita dibangun kanthi layanan lan bakal dadi kekarepan utama Zhanhua. Mula, kita dipercaya banget dening pelanggan adhedhasar produk bermutu, rega sing cukup, lan layanan sing sampurna. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Zhanhua diajeni dadi anggota saka Asosiasi Prefabrikasi China!

-Produk Unggulan-

-Babagan awake dhewe-

Pabrik Qingdao zhanhua dununge ing zona industri sanlizhuang kutha jimo, qingdao-266200. China, jarak 15 kilometer saka bandara internasional qingdao, 70 kilometer saka plabuhan qingdao, kita duwe kelompok pengelola kelas tinggi lan tenaga teknis sing trampil. Kita utamane melu nggawe serangkaian perangkat keras rigging, jangkar ereksi, soket ngangkat, jangkar pengangkatan, komponen otomatis CNC.
Produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, negara tengah tengah, negara Eropa lan Australia, lan kita dipercaya banget dening pelanggan kanthi basis produk bermutu, rega cukup lan layanan sing sampurna.